Den som ger får mer! Ett leende du ger kan ge dig 100 st tillbaka. Vem behöver Lotto med en sån vinstutdelning? Nå, skämt åsido. 2act4 har vi skapat för att vi vill dela med oss och vi vill hjälpa dig att dela med dig. Här kan du berätta vad du gör för andra. Litet eller stort, långt bort eller nära. Här kan du berätta om det som ligger det varmt om hjärtat. Om det som får dig att må bra och orka ge mer. Att vara en medkraft. Välkommen att berätta! Vi är nyfikna – vad gör du för andra?

Med hjälp av 2act4 vill vi bidra till att skapa kontakter mellan människor som vill göra och gör bra saker för varandra.

Det går till så här.
1. Du kan anmäla dig själv och berätta om vad du gör för andra eller så kanske vi kontaktar dig för att vi har hört att du gör bra saker för någon annan.
2. Du skriver själv ditt bidrag och skickar det till oss. Max 3000 tecken.
3. I ditt bidrag vill vi att du skall besvara följande frågor

1. Vad gör du? (kanske något om hur du kom på det, varför det är viktigt?)
2. Varför gör du det?
4. Vad ger det de du möter?
3. Vad ger det dig?
5. Kanske något kort om något möte/händelse i samband med det du gör.
6. Är det något du vill ha hjälp med?/behöver?
Dessutom vill vi gärna att du skickar med en friköpt bild (alltså en bild som du har rätt att publicera) och också gärna en www-adress till ditt projekt.

Vi vet att det är många som gör bra saker för andra, 2act4 vill bidra till att sprida de goda krafterna. Många gör bra saker av ideell karaktär (alltså utan att ta eller få några pengar som ersättning), andra gör bra via ett företag och tjänar pengar på det.

Självklart publicerar vi på 2act4 aldrig något som kränker någon annan eller där den insats man gör (alltså det du berättar om i sitt 2act4 bidrag) innebär att någon grupp eller enstaka individ kan känna sig kränkt.
Alla som gör något för någon annan ideellt eller för att tjäna pengar på det är välkomna att skicka in bidrag. Kriteriet är att du anser att du gör något bra för någon
annan, att det ger dig något och att du vill berätta om det.

Den som ger får mer, Givers gain! Hör av oss till oss och berätta vad du gör för någon annan och vad det ger dig!

För att läsa andra 2act4-berättelser, gå in här.

 

Foto: Cecilia Karlsson
Foto: Cecilia Karlsson