3 spännande frågor

3frågor
Ken Lönnström
1. Jag skulle utan tvekan säga upp mig med omedelbar verkan och börja lära mig mer om det som jag älskar – fotografering! Skulle sluka allt material som nu ligger i högar och det skulle läsas på en mängd olika caféer. Skulle gå upp tidigt på morgonen och sätta mig på en ensam åker eller i en skog med kameran.
2. För någon annan/andra? Hjälpa min farmor att måla och ta hand om hennes sommarstuga. Skissar dessutom på ett fotoprojekt som är för andra och det skulle jag satsa helhjärtat på.
3. Om du till på köpet fick realisera en dröm du har (samma dag som du befrias från. Ta med mig min sambo i folkvagnen och bara följa vägen i ett års tid. Bo i bilen eller på vandrarhem, lära känna människor och göra det många inte har tid med, att bara få andas och känna.

Ken Lönnström
Ken Lönnström

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giselle Emmoth
1. Jag skulle ta in på Alsike kloster och bebo en nunnecell i 3 veckor för att rensa mitt sinne och min själ.
2. Jag ta min familj och vandra i Skottland, Irland och Bretagne för att de också skulle få rensa sina sinnen.
3. Kanske se till att krigsskadade barn kan få hjälp för sina inre och yttre krigsskador, kanske en stipendiefond för att hjälpa någon förverkliga något…studier, forskning, vad vet jag? Eller så skulle jag ge Eric Snowden ett pris för att han vågade ifrågasätta världens ordning och världens maktmedvetenhet? Ja det tror jag att jag skulle göra om jag fick förverkliga en dröm, att kunna visa att jag tycker han gjort något vettigt för oss människor i manipulativitetstid.

Giselle Emmoth
Giselle Emmoth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Markus Dahlberg
1. Köpa en stor resväska, packa så lite som möjligt i väskan och resa jorden runt. Skulle verkligen vilja spatsera runt på Kinesiska muren, dyka i Stora Barriärrevet utanför Australien, besöka Machu Picchu i Peru och resa runt i hela USA.
2. Tyvärr så är nog svaret inte roligare än att jag skulle betala av hela familjens lån, så att samtliga familjemedlemmar skulle kunna koncentrera sig på att ha kul för hela lönen i fortsättningen. Sen vore det ju inte helt fel att samla ihop hela familjen och åka på en riktig familjeresa till något spännande resmål. Slutligen skulle jag vilja ”hotta upp” farmors ”lägenhet” på ålderdomshemmet så att hon verkligen kunde få njuta till fullo!
3. Min absolut största dröm har alltid varit att dra till andra sidan Atlanten och resa runt USA. Så jag skulle nog boka resan i samma sekund som jag fick checken.

Markus Dahlberg
Markus Dahlberg

 

 

 

 

 

 

Vad skulle du göra om du fick frågorna ovan? Berätta för oss! Mejla bm@2act.se

Publicerad i Betydelsefulla Möten Magasin nr 3 2014.
2act4 handlar om vad vi gör för andra. Läs mer på 2act4.se 

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *