Föreläsare

Betydelsefulla Mötens föreläsarteam erbjuder föreläsningar inom en rad olika områden. Vi är experter på att föreläsa och utbilda med fokus på betydelsefulla möten, bemötande och värdedrivet ledarskap. Låt oss hjälpa dig att anlita rätt föreläsare utbildare.
Förfrågningar: info@betydelsefulla.se tel. 073-600 32 12

 

föreläsare

 

David Lindqvist

Be all you can be!
David ger en inspirationsföreläsning som är hämtad från den egna boken Ledarskapets Kärna, en självbiografisk ledarskapsbok för 2000-talet. I vissa delar en kontroversiell bok med Davids tankar om vad han tror behövs för att upprätthålla ett fungerar i ledarskapet.

När du möter David är du oberoende av ålder, kön eller bakgrund garanterad en energiinjektion med ett tydligt budskap! Be all u can be! Tro på dig själv och tro på din omgivning! Ställ krav och ha förväntningar på din omgivning, men det handlar också lika mycket att ska förutsättningar för att klara av krav och förväntningar.

För att göra egen statusincheckning som ett ingångsvärde säger David följande: ”Med snart tio årsarbetslivs erfarenhet av arbete i ledande befattning i privata och kommunal organisationer trots ett födelsetal från -79, som nominerad till Konungens pris Kompassrosen för ungt ledarskap. Har det nu blivit dags att på ett frikostigt och humoristisk sätt, med en allvarlig underton, dela med sig av de erfarenheter och kunskaper jag fått under de många år då jag jobbat som chef i offentlig sektor. Det finns ALLTID nån som har det värre! När du är helt slut så finns det alltid 60% kvar att ge eller som Tom Petty hade Sagt… ”I’ll won’t back down and I’ll stand my ground!”

Ledarskapets kärnadavids bokomslag som bok copy
En föreläsning baserad på Davids självbiografiska ledarskapsbok. En föreläsning för inspiration som syftar till att gripa tag, ruska om och ge en rad praktiska verktyg. Kör ni med onsdags- eller evidensbaserad pedagogik, är du under utveckling eller i avveckling? Kraften i att arbeta medvetet med struktur och kultur. Det är några av alla de ämnen som David pratar om. Davids mål är att du, oavsett position, ska lämna föreläsningen med en starkare tilltro till dig själv och din omgivning. Att våga är att vinna! Be all you can be!

 

Implementeringsteori
Tankar om arbetslivet och organisationer, hur driver du bäst förbättringsarbete i en organisation. Vad är viktigt att tänka på. Föreläsningen baseras på tio års arbetslivserfarenhet i ledande befattning – i både motgång och medgång. Här får du som chef och ledare en chans att hämta kraft och energi för att sen kunna återvända med nya krafter till den organisation där just du befinner dig!

Teambuilding
En” må bra” stund där din kreativitet och dina spontana sidor får ta sitt uttryck. En aktiv och deltagande föreläsning som syftar till att stärka dig och den grupp du tillhör mot ett tightare team. David delar generöst med sig av hans tankar om en grupps form och funktion. Vad är bra, vad är dåligt? Vad är användbart, vad är inte? Gör din egen bedömning. Välkommen till en föreläsning där du själv blir den betydelsefulla i mötet och din omgivning. Att våga är att vinna!

David som föreläsare:
”Smart och kvicktänkt”
”Rapp i käften, som att lyssna på en ståuppkomiker”
”Underhållande, men med en allvarlig underton”

file6741271974648

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intresserad av en Betydelsefulla möten föreläsning? Kontakta oss!

 

Publicerad i Betydelsefulla Möten Magasin nr 2 2014.
Läs mer på www.2act.se

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *